Изтеглете Internet Explorer 11 Офлайн гарнитури (Български)

Изтеглете Internet Explorer 11 Офлайн гарнитури (Български)

Website:  www.microsoft.com
DOWNLOAD ↔ Windows 7/8/8.1/10 - 32-bit
DOWNLOAD ↔ Windows 7/8/8.1/10 - 64-bit
DOWNLOAD ↔ Windows Server 2008 R2 SP1 64-bit

Изтеглете Internet Explorer 11 Офлайн гарнитури (Български)

№ проверовъчен лист от най-добрите уеб браузъри, ще бъде общо без уеб посетител. По отношение на всички съществуващи уеб браузъри, Уеб-Explorer е най-дългият работи. Тя бе при един от най-предпочитаните интернет браузър, все още опитни защото разтворът е неподвижен, докато различни други интернет браузъри превишени го в функции и защита. Както беше при най-предпочитаното решение, то дойде да бъде мишена за злонамерени атаки и инфекции. Напоследък, Нетна Explorer има поставени тежък се фокусира върху подобряване на безопасността и сигурността и борбата с също злонамерен софтуер.

Докато Интернет пътешественик има отлично равновесие на типични атрибути, опитът е увредено от ограничената степента, в която то извършва. В нашите тестове, той взе под средната 4.53 сек. до стартиране на водещи десет Доказтелства" сайт. Обикновените стартиране, въз основа на 10 различни опити, бе намален до 2.72 сек. Въпрос на сек. може да се чувстват като незначителни безпокойство, но уеб пътешественик на средните все още е двойно по време на най-добрите интернет браузъри в нашите сравнение.

Нетна Explorer може да не е най-бързият интернет браузър, обаче тя не икономисват от нейните атрибут. Показалци, както и преглеждането сърфинг са на акцент. Когато отворите нов прозорец у дома, можете да видите символи на вашите най-проверили уеб сайтове си въз основа на сърфа фона. Тази софтуерна програма функции чудесно и с персонален компютър, сензорни екрани и таблетки с Windows 8.

Нетна пътешественик също така предлага избор от добавки за напълно персонализирани преглеждане опит. Има четири различни категории приставки: търсене доставчиците, ускорители, Интернет срезове и ленти с инструменти. Във всяка група, намерете разнообразие от изтегляния, всяка с описание. Мнозинството от са допълнителната, но някои трябва да закупите.

Нетна пътешественик има актуализирана неговата безопасност и сигурност уредите за борба с последователното нахлуването на злонамерен софтуер. Тя е добавена възрастни контроли, както и редица подходи, за да откриете фишинг нападения. Той е също така добавя функция за безопасност, наречена SmartScreen филтър, който работи едновременно, докато сте онлайн. Ако тя констатира нищо съмнителни, тя се отваря прозорец, намекващи можете да заплатите внимание или то може да просто блокира уеб сайт, напълно за вашия компютър, за безопасност.

Изтеглете Internet Explorer 11 Офлайн гарнитури (Български)

Няма отрича, че Internet Explorer е бил действително pestered с повече защита на уязвимите места от мнозинството от неговите конкуренти. Своя огромен дял на използване прави печелившо мишена за хакери и cyberthieves. Въпреки това, най-вариация на интернет браузъра се състои от ефективни актуализации, предназначени да затегнете безопасност вратички, и също така използването му на sandboxing, както и различни други методи значително намалява защитата опасности. В допълнение, Нетна пътешественик осигурява изключително лесен за ползване потребителски интерфейс. Тя никога не могат да се отгоре на уеб браузъра отново, все още актуализации, го правят Ин дия стойност.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Изтеглете Internet Explorer 11 Офлайн гарнитури (Български)"

Post a Comment