Lataa Internet Explorer 11 Offline-Installer (Suomi)

Lataa Internet Explorer 11 Offline-Installer (Suomi)

Website:  www.microsoft.com
DOWNLOAD ↔ Windows 7/8/8.1/10 - 32-bit
DOWNLOAD ↔ Windows 7/8/8.1/10 - 64-bit
DOWNLOAD ↔ Windows Server 2008 R2 SP1 64-bit

Lataa Internet Explorer 11 Offline-Installer (Suomi)

 Windows 7:n henkilöt voivat nopeasti saada Web Explorer 11 (IE11) käyttämällä Windows Update -toimintoa, joka on oikeastaan nyt alkanut IE11 ohjelmoija ja vapauta esikatseluja.

IE11 on integroitu internet-selain Windows 8.1. Erota pöytätietokone vaihtelu on Metro-pohjainen vastine. App-versiossa Windows 7 tulee sama parannuksia erityisesti suorituskykyä, turvallisuutta ja yksityisyyttä. Se tarjoaa apua WebGL, HTML-videota ilman plugins sekä ylimääräistä HTML- ja CSS rakennuksissa.

Microsoft vakuuttaa, IE voi tällä hetkellä pack JPG kuvia jopa 45 % nopeampi käyttää 40 % vähemmän muistia kuin aiemmissa IE 24.8. Käyttäjien, jotka haluavat tutustua upouusi toimintoja omin käsin voisivat mukauttaa tutkimukset ovat saatavilla osoitteessa Modern.eli. Kuitenkin ne, jotka haluavat estää ikkunoiden välittömästi päivittäminen Web Traveler 11 voisi harkita Toolkit voit poistaa automaattisen jakelun Net resurssienhallinnassa.

JavaScript-suorituskyvyn saa parantaa. Inning mukaisesti Microsoft testejä SunSpider WebKit, eli 11 ylittää IE9, Opera 17, Chrome 30 ja myös Firefox 25, 9 % nopeampi kuin IE10, jolla ylittää muut 30 prosentilla.
Internet suunnittelijat upouusi työkaluja käytössään, nimittäin DOM meat JavaScript-konsoli debugger verkkoon liittyviä ominaisuuksia, UI reagointia ja muistitesti, profiler (JavaScript nopeus (benchmarking) sekä internet-selaimella vaihtelu emuloinnissa.

Neulaus sivustoja tehtäväpalkin tuottaa suora internet-yhteys hiiren napsautuksella ja usein myös avata sivut. Se tehdään vetämällä sivuston kuvake tehtäväpalkin tai työkalut elintarvikkeiden valintaan, joten erottamattomat säännöllistä sovelluksia. Osoite tulee uusi kotisivu kuvakkeen kehittyy Home-painiketta ja myös asettuu oikealle paluu-painiketta. Parantaa muuttaminen, IE lainaa värejä, kuvake ja nimittää heidät takaisin sekä painikkeet. Meillä on internet-Kulkijat galleria myös useita tällaisia web-sivustoista esimakua ja nopea syyllistää.

Kun useita välilehtiä auki IE11 näyttävät useiden ikkunoiden tehtäväpalkissa oletusarvoisesti täyttö turhaa sotkua. Tätä asetusta voidaan tarvittaessa muuttaa Net -paneelin.

Sivuja lisätään faves list, joka järjestetään luokittelemalla avattu nykyisen sivun tai uusi välilehti, tuotu toisesta internet-selaimella tai tiedostojen ja viedä tiedostoon. Historia listalle mahdollistaa nopean sivu lajittelu on päivä, ulottuvuutta, monet varattu, tai tilata näki nykypäivään. Vain hakutoiminto on kiinnitetty liian. Lisäksi Internet Explorer voi suositella asianomaisista tiloista käyttäjän selaimen käytäntöjä.

Navigointipalkin tukee automaattista täydennystoimintoa ja kiinnittää vinkkejä eri välineitä, kuten suosikkeja, selainhistoriaan sekä parhaillaan energinen haku akselista.

Lataa Internet Explorer 11 Offline-Installer (Suomi)

Hektistä internet-selaimella yksilöt ovat usein kanssa täsmälleen sama huolestuttavaa, etenkin useiden avata välilehtiä. IE sisältää hiiren kakkospainikkeella elintarvikkeiden valinta sisäänkäynnit ja sulkemalla nykyisen ikkunan sulkeminen, kaikki välilehdet paitsi olemassa olevaan, tai luomalla (värikoodi) -välilehteen. Nämä ovat kehittäneet vaihtaessasi tab sijannin. Uudelleenjärjestelyvaraus välilehden vieressä eri värien laukaisee sen sisällyttämisessä upouusi joukkue. On mahdollista ryhtyä tuotteiden ryhmittelyn, monikertaistamme kontaktit aloittaa edellisen laukaisun, lisäksi voit tarkastella luetteloa viime aikoina kiinni www-sivuilla. Lisäksi kontaktit voidaan näyttää peräkkäin, erillään osoiterivillä.

On Työkalut-valikon "eivät kulje" on tietosuoja-asetukset, joka lähettää Ei-sarjaseuranta pyytää paikkakuntiin. Tämän toiminnon ottaminen varmasti lopettaa markkinoinnin verkostoja, jäljitys etsitään toimintatapoja sekä paljastavaa behaviorally kohdennettuja markkinointi. Samoin tehdään joitakin tietosuoja jakaessasi tietokonejärjestelmään muiden henkilöiden kanssa.

Sen sijaan, että kaikki web-sivustot ja mahdollista luoda luettelon handpicked osoitteita lähettämällä "eivät kulje". Web-Kulkijat galleria web-sivu sisältää palveluja, jotka saattavat olla osaltaan IE; ne tarjoavat tarkistuslistat osoitteissa tällaisten tietojen keräämisen virastoille. Tämä toiminto ei ole turvallinen, sillä vaikka sivustot saattavat laiminlyödä yksilön yksityisyyden suoja (tunnustaa vk otsikko ei ole tosiasiallisesti pakollista).

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Lataa Internet Explorer 11 Offline-Installer (Suomi)"

Post a Comment